Lokatie:  Almere
Contactpersoon: Ing. Roy Westerhof (directeur), T 036-5359360
ontwerper/bestekschrijver met aannemersmentaliteit

Plaats: Almere

Omschrijving organisatie

Civitas Advies BV is een allround adviesbureau met een specialisatie in de inrichting en beheer van de openbare ruimte. Tot onze opdrachtgevers behoren overheden, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en de aannemerij. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep ervaren medewerkers die hun sporen hebben verdiend bij diverse ingenieurbureau’s en de aannemerij. Door onze klantbenadering en werkwijze groeit ons bedrijf met succes. Om onze kwaliteit te waarborgen en onze positie in de markt te verstevigen zijn wij per direct op zoek naar versterking.

Omschrijving vacature

Wij zoeken een ontwerper/bestekschrijver die kan denken als een aannemer en zorgt voor heldere en goed uitvoerbare ontwerpen en bestekken. U zorgt in projectteamverband voor het uitwerken van infrastructurele projecten op het gebied van  bouw- en woonrijpmaken van terreinen, reconstructies van wegen en riolering, revitalisering van werk- en woongebieden.

Functie-eisen

Afgeronde technische opleiding (MBO/HBO) met enige jaren relevante werkervaring. U bent gewend om zelfstandig en in teams te werken. Daarnaast wordt een flexibele instelling verwacht.

Ons aanbod

Civitas Advies BV biedt een uitdagende functie in een jonge en dynamische organisatie. Wij hebben een aantrekkelijk salarissysteem en een modern pakket arbeidsvoorwaarden.
U krijgt bij ons volop de mogelijkheid u verder te ontwikkelen.

Persoonlijke eigenschappen

– zelfstandig werken
– creatief en resultaat gericht
– sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden
– enthousiasme en collegiale werkhouding

Stuur een sollicitatie