Lokatie: Almere
Contactpersoon: Ing. Roy Westerhof (directeur), T 036-5359360

projectleider infrastructuur

Plaats 

Almere

Omschrijving organisatie

Civitas Advies BV is een allround adviesbureau met een specialisatie in de inrichting en beheer van de openbare ruimte. Tot onze opdrachtgevers behoren overheden, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en de aannemerij. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep ervaren medewerkers die hun sporen hebben verdiend bij diverse ingenieurbureau’s en de aannemerij. Door onze klantbenadering en werkwijze groeit ons bedrijf met succes. Om onze kwaliteit te waarborgen en onze positie in de markt te verstevigen zijn wij per direct op zoek naar versterking.

Omschrijving vacature

Als projectleider bent u een belangrijke spil binnen ons team. U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van integrale civieltechnische projecten vanaf de initiatief-fase tot en met de oplevering waarbij commerciële inbreng en creativiteit sleutelwoorden zijn. Uw projecten bestaan ondermeer uit grootschalige wegenbouwprojecten en ontwikkeling van woongebieden op basis van innovatieve aanbestedingen.

Functie-eisen

Afgeronde technische opleiding (HBO/TU) en bijbehorend werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare, relevante ervaring.

Ons aanbod

Civitas Advies BV biedt een uitdagende functie in een jonge en dynamische organisatie. Wij hebben een aantrekkelijk salarissysteem en een modern pakket arbeidsvoorwaarden.
U krijgt bij ons volop de mogelijkheid u verder te ontwikkelen.

Persoonlijke eigenschappen

– ondernemend en commercieel ingesteld
– financieel en strategisch inzicht
– creatief en resultaat gericht
– sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden
– netwerker

Stuur een sollicitatie